Overblijven
Hieronder vindt u informatie over dit onderwerp.

Overzicht

Overblijven, voorschoolse- en naschoolse opvang

Tussenschoolse opvang (overblijven)
Op school is er een mogelijkheid om tussen de middag over te blijven. Dit wordt op onze school georganiseerd door de organisatie Partou.
Kinderen krijgen tussen de middag de kans om te ontspannen en krijgen de gelegenheid om zich weer op te laden voor de middag. Hierbij sluit Partou aan bij de gewoonten (het pedagogisch klimaat) van de school.
Het is de bedoeling dat kinderen zelf hun eten en drinken meenemen, het liefst in een broodtrommeltje. Hierbij heeft gezond eten onze voorkeur. De kinderen eten samen, zodat ze tijdens het eten gezellig met elkaar kunnen kletsen.
De tussenschoolse opvang valt onder de verantwoordelijkheid van Partou. Hieronder volgt informatie van Partou:

Samen spelen
Als de kinderen klaar zijn met hun lunch hebben ze gelegenheid om te spelen. We geven de voorkeur aan buiten spelen maar bij slecht weer kan er ook binnen worden gespeeld. Partou heeft voor het overblijven eigen spelmateriaal. Zij brengen zoveel mogelijk variatie aan naar wat betreft interesse en leeftijd. Ook staan zij open voor inbreng van ideeën door ouders en kinderen.

Medicijnen
Het kan zijn dat uw kind medicatie nodig heeft. U kunt dit op het inschrijfformulier vermelden. Deze informatie is zichtbaar op de presentielijst van de tso-vrijwilligers. Zij zullen hier dan zoveel mogelijk rekening mee houden.

Aanmelding
Wilt u voor uw kind gebruik maken van de tso dan kunt u bij de coördinator een inschrijfformulier vragen. Er is een mogelijkheid tot vaste overblijfdagen maar er bestaat ook de mogelijkheid tot incidentele opvang middels een strippenkaart.

Op maandag, dinsdag en donderdag is de coördinator van Partou, vanaf 11.45 uur tot 13.15 uur op school aanwezig. U kunt dan een inschrijfformulier bij haar krijgen.
Mocht zij onverhoopt een keer niet aanwezig zijn, dan kunt u met uw vragen terecht bij de TSO-vrijwilligers.

Incidentele opvang
Incidentele opvang is mogelijk middels een strippenkaart. Er zijn 3 soorten strippenkaarten:
1) Strippenkaart met 5 strippen (€ 13,75)
2) Strippenkaart met 10 strippen (€ 27,50)
3) Strippenkaart met 15 strippen (€ 41,25)

De kosten voor zowel de vaste dagen als voor de incidentele overblijf worden betaald met een automatische incasso, dus NIET contant.

Een ondertekend exemplaar kunt u geven aan de TSO-coördinator of in de brievenbus van de tso deponeren. Deze hangt in de hal.

Kinderen die willen overblijven middels een strippenkaart dienen te worden aangemeld op het telefoonnummer 0621868189 of middels een mailtje naar karin.bloemheuvel@partou.nl. Indien u telefonisch aanmeld krijgt u een voicemail welke u in kunt spreken. Deze wordt dagelijks afgeluisterd. U wordt niet teruggebeld tenzij u hiertoe een verzoek indient.

Wij vragen u uw kind echt aan te melden in het geval van incidentele opvang zodat wij voldoende personeel kunnen inzetten tijdens de tso!

Vragen
Bij vragen en of problemen dienen ouders/verzorgers zich te richten tot desbetreffende TSO-coördinator.
Telefoon: 06-21868189 of via de e-mail: karin.bloemheuvel@partou.nl
Voor- en naschoolse opvang
De Zevenster kent geen eigen voor- en naschoolse opvang.
In Zeewolde zijn twee organisaties waar de kinderen van onze school regelmatig naar toe gaan:
Kiekeboe en De Blauwe Leguaan

Het adres van Kiekeboe is:
Gildenveld 70
(Niet ver van de Zevenster)
Hoofdleidster: Mevr. Tessa Roest

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie over De Blauwe Leguaan of Partou in het algemeen,, neem dan contact op via 036 – 522 23 13 of info@Partou.nl

Nieuwsbrief inschrijving
Vul uw e-mail adres om zich aan te melden.